KILPAILULUVAT


Kilpailuluvan ostaminen

-Jäsenet ostavat luvat itse SRL:n verkkopalvelun kautta. Lupa kirjautuu  kipaan muutaman päivän kuluessa, kun sekä jäsenmaksu, että lupa on maksettu.

Jäsenet vastaavat itse kilpailukelpoisuudestaan, kvaalituloksistaan sekä sääntöjen osaamisesta. Seura suosittaa liiton järjestämien sääntökoulutusten käymistä ennen luvan ostamista.

https://ratsastus.lisenssikauppa.fi

https://ratsastus.lisenssikauppa.fi

- Syötä kenttiin pyydetyt tiedot.

- Voit ostaa kilpailuluvan verkko-ostolla, mikäli seurasi on hyväksynyt lupien oston sitä kautta. Jos seurasi luvat eivät ole mukana verkko-ostossa, ota yhteyttä seurasi jäsensihteeriin, jolta saat maksulinkin (ks. seurat alta).

- Järjestelmä tarkistaa, että sinulla on voimassa oleva jäsenyys johonkin ratsastusseuraan ja tarjoaa ostettavaksi vain sellaisia lupia, joihin jäsenlajisi oikeuttaa. Järjestelmä tarjoaa vain green cardeja, jos se ei löydä sinulle jäsenyyttä henkilötunnuksen perusteella. Tämä voi johtua myös siitä, että hetu puuttuu rekisteristä. Tällöin ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin. Jos olet kahden tai useamman seuran jäsen, huomioithan, että A- tai B-luvan voi maksaa ainoastaan siihen seuraan, jossa olet täysjäsenenä (esim. juniori tai seniori).

- Lupa maksetaan joko heti verkkopankkitunnuksilla, tai sähköpostiin tulevan vahvistusviestin maksulinkin kautta. Linkki toimii 72 h.

- Lupa tulee voimaan ja kirjautuminen Kipaan onnistuu, kun sekä jäsenmaksu että kilpailulupa ovat päivittyneet maksetuiksi jäsenrekisteriin. Siirrot jäsenrekisteristä Kipaan menevät pari kertaa vuorokaudessa.

Kirjautuminen Kipaan

o Käyttäjätunnus on jäsennumero.
o Salasana on ensimmäistä kertaa luvan hankkivalla sukunimen neljä ensimmäistä kirjainta. Muilla salasana ei vaihdu edellisistä vuosista, mikäli jäsennumero ei ole vaihtunut (mahdollista seurojen vaihtajilla).
o Uuden salasanan tilaaminen toimii vain niillä, joilla on ollut aiemmin lupa ja jotka ovat lisänneet sähköpostiosoitteensa Kipaan.