Liity jäseneksi         


Liityttyäsi jäseneksi ratsastusseuraan, kuulut myös maamme suurimpaan ratsastusurheilun keskusliittoon Suomen Ratsastajainliittoon (SRL). Ratsastajainliittoon kuuluu lähes 400 ratsastusseuraa, joissa on yli 40.000 henkilöjäsentä.  GloRyn jäsenenä nautit kaikista SRL:n jäseneduista. Saat mm kattavan vakuutuksen ja Hippos-lehden. Lisää SRL:n jäseneduista voit lukea SRL:n sivuilta www.ratsastus.fi. GloRyn jäsenenä osallistut ilmaiseksi tai alennettuun hintaan seuran järjestämiin kilpailuihin , koulutuksiin ja muihin tapahtumiin.


Liity Jäseneksi

Pääset liittymään seuran jäseneksi Suomen Ratsastajainliiton sivuilta https://liity.ratsastus.fi/ Lomakkeella antamasi tiedot tallennetaan Suomen Ratsastajainliiton sähköiseen Sense-jäsenrekisteriin. Suomen Ratsastajainliitto ry ja Glomsin Ratsastajat Ry ovat yhteisrekisterinpitäjiä. Tietoja käytetään ratsastajainliiton ja sen alaisten ratsastusseurojen jäsenyyksien, lisävakuutusten, kilpailulupien, toimihenkilötietojen, Green Card ja Green Card Plus -vakuutusten hallinnoinnointiin. Rekisteri sisältää myös lisätietoja (esimerkiksi ansiomerkit ja merkkisuoritukset).

Jäsenlajit ja hinnat 2024 

Seniori

Täysjäsen,kaikki seuran omat ja SRLn edut.

76€

Juniori

Täysjäsen,kaikki seuran omat ja SRLn edut.

69€

Perhejäsen juniori

Kaikki seuran ja SRLn edut poislukien Hippos-lehti , A- ja B-kilpailulupa sekä toimihenkilöoikeudet.

E- ja D-lupa mahdollinen, Perhejäsen voi siis kilpailla 1- ja 2-tason kilpailuissa(seura, alue)

44,50€

Perhejäsen seniori

Kaikki seuran ja SRLn edut poislukien Hippos-lehti , A- tja B-kilpailulupa sekä toimihenkilöoikeudet.

E- ja D-lupa mahdollinen, Perhejäsen voi siis kilpailla 1- ja 2-tason kilpailuissa(seura, alue)

48€

Kannatusjäsen

Vain seuran omat edut, ei SRLn jäsenetuja

30€

Kannatusjäsen yritys tai yhteisö


100€

Laajennettu Sporttiturva

Suomen Ratsastajainliitto ry tarjoaa yhdessä Pohjola Vakuutuksen  kanssa ratsastusseuran jäsenille ja Green Card -harrastajille vapaaehtoisen laajennetun Sporttiturvan 30 euron hintaan. Laajennetun Sporttiturvan jäsenet voivat ostaa lisenssikaupasta: https://ratsastus.lisenssikauppa.fi/shop/