Liity jäseneksi         


Liityttyäsi jäseneksi ratsastusseuraan, kuulut myös maamme suurimpaan ratsastusurheilun keskusliittoon Suomen Ratsastajainliittoon (SRL). Ratsastajainliittoon kuuluu lähes 400 ratsastusseuraa, joissa on yli 40.000 henkilöjäsentä.  GloRyn jäsenenä nautit kaikista SRL:n jäseneduista. Saat mm kattavan vakuutuksen ja Hippos-lehden . Lisää SRL:n jäseneduista voit lukea SRL:n sivuilta www.ratsastus.fi. GloRyn jäsenenä osallistut ilmaiseksi tai alennettuun hintaan seuran järjestämiin kilpailuihin , koulutuksiin ja muihin tapahtumiin.


Liity Jäseneksi

Pääset liittymään seuran jäseneksi Suomen Ratsastajainliiton sivuilta https://liity.ratsastus.fi/ Lomakkeella antamasi tiedot tallennetaan Suomen Ratsastajainliiton sähköiseen Sense-jäsenrekisteriin. Suomen Ratsastajainliitto ry ja Glomsin Ratsastajat Ry ovat yhteisrekisterinpitäjiä. Tietoja käytetään ratsastajainliiton ja sen alaisten ratsastusseurojen jäsenyyksien, lisävakuutusten, kilpailulupien, toimihenkilötietojen, Green Card ja Green Card Plus -vakuutusten hallinnoinnointiin. Rekisteri sisältää myös lisätietoja (esimerkiksi ansiomerkit ja merkkisuoritukset).

Jäsenlajit ja hinnat 2021 

Seniori

Täysjäsen,kaikki seuran omat ja SRLn edut.

64€

Juniori

Täysjäsen,kaikki seuran omat ja SRLn edut.

57€

Perhejäsen juniori

Kaikki seuran ja SRLn edut poislukien Hippos-lehti , A- ja B-kilpailulupa sekä toimihenkilöoikeudet.

E- ja D-lupa mahdollinen, Perhejäsen voi siis kilpailla 1- ja 2-tason kilpailuissa(seura, alue)

34,50€

Perhejäsen seniori

Kaikki seuran ja SRLn edut poislukien Hippos-lehti , A- tja B-kilpailulupa sekä toimihenkilöoikeudet.

E- ja D-lupa mahdollinen, Perhejäsen voi siis kilpailla 1- ja 2-tason kilpailuissa(seura, alue)

38€

Kannatusjäsen

Vain seuran omat edut, ei SRLn jäsenetuja

20€

Kannatusjäsen yritys tai yhteisö


100€

Jäsenkortti

Jokainen GloRyn täysjäsen  saa oman jäsenkortin. Jäsenkortissa näkyvät merkkisuoritukset, toimihenkilöoikeudet ja kilpailuluvat. Jäsen saa vuosittain yhden jäsenkortin.

Lisävakuutus

Suomen Ratsastajainliitto ry tarjoaa yhdessä LähiTapiolan kanssa ratsastusseuran jäsenille ja Green Card tai Green Card Plus -harrastajille vapaaehtoisen laajennetun vakuutusturvan edulliseen 12 euron hintaan. Laajennettu vakuutus on voimassa saman sisältöisenä kuin seurajäsenten ja Green Card/Green Card Plus -harrastajien ns. perusvakuutus.